Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
32
2 adulti
/noapte
29
32
2 adulti
/noapte
30
32
2 adulti
/noapte
31
32
2 adulti
/noapte
Vila Transilvania

Vila Transilvania

Statiunea balneoclimateric permanent Balvanyos, este situat pe versantul sudic al muntilor Bodoc, in curbura Carpatilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la orasul Brasov si la 4 km de cea mai mare grot sulfatar din Europa. Datorit calittilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanatiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofer oaspetilor conditile. unei vacante in peisajul atrgtor al muntilor din  imprejurimi si excelente  posibilitti pentru tratamente, odihn, recreere, drumetii de neuitat si practicarea sporturilor de iarn.        Hotelul Transilvania este situat in centrul statiunii Balvanyos, intr-un peisaj atrgtor, intre munti, in vecinitatea Complexului Cetate. Hotelul are 3 margarete, cu capacitate de 91 locuri, compus din 12 camere cu 2 paturi ,12 camere cu pat dublu, 5 camere cu 3 paturi si 9 camere cu un pat matrimonial si o canapea extensibil. 
CAZARE
de la
EUR3218EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Atrium

Hotel Atrium

A great place to have a rest after an exciting day! Hotel «Hotel Atrium» is located in Covasna. This hotel is located in 18 km from the city center.
CAZARE
de la
EUR3600EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos

UPDAT E CONDITII SPA (COVID-19):   din cauza restrictiilor impuse de pandemie accesul la spa se face cu programare /maxim2 ore/zi/camera. Trebuie programare prealabila ( cu  macar 4-5 zile inainte de sejur) pentru aevita neplacerile la fata locului. Se pot face masaje si tratamente in aceasta perioada tot cu programare. Pentru programari acces spa sau tratamente, masaje va rog sa informati clientii sa foloseasca adresa de mail : spa@balvanyosresort.rosau  tel:+40267360700.  In Transilvania, in mijlocul unei rezervatii naturale,  printre izvoare tamaduitoare si brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oaza de liniste si de recreere care potenteaza farmecul acestui loc binecuvantat, oferind spatii interioare si exterioare ce se impletesc firesc si fara efort. Cazi pentru baie incalzite ascunse printre conifere, bazine cu ape si incaperi pentru experiente spa individuale, saune si multe locuri de relaxare, o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc, creeaza impreuna un mediu seren si armonios. Camera dubla standard: Au suprafata intre 22 si 26 m cu vedere la padure. Se pot inchiria in regim single sau double, nu e posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteti opta  pentru pat matrimonial sau doua  paturi separate.Nu are balcon Camera dubla superioara Au suprafata intre 30 si 36 mp cu vedere panoramica si cu balcon. Se pot inchiria in regim single sau double si este posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteti opta  pentru pat matrimonial sau dous paturi separate.Are balcon. Junior Suite Camere cu suprafate generoase, 40-45 mp, dotate cu pat matrimonial. Se pot inchiria in regim double cu  posibilitatea introducerii a 1-2 paturi suplimentare. Nu au balcon Apartament 2 dormitoare Cel mai mare, si cel mai confortabil spatiu de cazare al hotelului nostru, are 70 mp +balcon, este ideal pentru acomodarea a doua familii sau a unei familii cu mai multi copii. Structura apartamentului: un dormitor Queen si unul Twin, un living room intre ele, si o terasa imensa, cu cea mai frumoasa priveliste din hotel. Acces GRATUIT in Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness;
CAZARE
de la
EUR11929EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii