Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
86
2 adulti
/noapte
28
86
2 adulti
/noapte
29
89
2 adulti
/noapte
30
cauta
Radsor

Radsor

Radsor este un hotel-restaurant din Rasnov care are la baza un concept nou, bazandu-se pe experienta pe care dumneavoastra o veti avea pe parcursul sejurului petrecut la noi. Istoria sa incepe simplu, printr-o constructie in stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai buna asezare in centrul unei regiuni de munte vedeta a Romaniei, Brasov. Radsor are 37 camere in total, dintre care 3 apartamente, 4 camere de familie (pat matrimonial + fotoliu extensibil), 5 camere duble superior si 25 de camere duble. Locatie: Pozitionat la poalele Cetatii Rasnov, la cateva minute de partiile principale din Poiana Braaov sau de traseele montane de vara, Hotelul Radsor creeaza o casa de oaspeti prietenoasa pentru oamenii din intreaga lume, respectand in acelasi timp personalitatea propriilor viziuni arhitecturale si de confort. La 2 minute distanta se gaseste o parcare publica subterana gratuita. SERVICII FaRa PLATa In pretul afisat fiecarei camere in parte aveti incluse urmatoarele servicii: Trezirea clientilor la solicitarePrimirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru clientiInformatii privind orarul mijloacelor de transportOferirea de materiale de promovare si informare turisticaFacilitati de calcatPastrarea bagajelorFree Wi-FiPastrarea obiectelor uitateComenzi taxiServiciu faxFotocopiere documente format A4In pretul afisat fiecarei camere in parte nu aveti incluse urmatoarele servicii: Servicii telefonice locale, interurbane si internationaleVanzari de marfuri si de articole de stricta necesitate, suveniruriInchiriere pat suplimentar
CAZARE
de la
EUR8473EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Cuibul de Lemn
CAZARE
de la
EUR9450EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Conacul Ambient

Conacul Ambient

Here’s the hotel you always dreamed of: hotel «Conacul Ambient» is located in Cristian. This hotel is located 1 km from the city center.
CAZARE
de la
EUR10200EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Resort Ambient

Resort Ambient

Everything you might need to have a good rest, all in one place! Resort «Resort Ambient» is located in Cristian. This resort is located in the city center. Before going to bed, you can take a walk and enjoy the main landmarks of the city.
CAZARE
de la
EUR10800EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii