CROATIA, sejur cu transport individual - oferte speciale vara 2022

Conditii de calatorie in CROATIA

Autoritatea Națională de Protecție Civilă din Republica Croația a actualizat condițiile de intrare pe teritoriul croat, acestea fiind valabile până la data de 31 iulie 2021.

Persoanele care sosesc din zone sau state membre UE/ale Spațiului Schengen și state asociate Spațiului Schengen, inclusiv România, pot intra în Republica Croația dacă dețin un certificat digital al Uniunii Europene privind COVID, care atestă

- vaccinarea - o adeverință de vaccinare împotriva COVID-19, eliberată în ultimele 210 zile anterior intrării în Republica Croația, prin care se demonstrează vaccinarea cu două doze, în cazul vaccinurilor agreate de UE (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Gamaleya, Sinopharm) sau cu doza unică, în cazul vaccinurilor care se administrează într-o singură doză (Janssen/Johnson&Johnson). În cazul vaccinului care se administrează într-o singură doză (Janssen/Johnson&Johnson) este necesară trecerea a cel puțin 14 zile de la inocularea dozei unice.

- testarea - test molecular PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării sau un test rapid antigen negativ  efectuat cu maximum 48 ore anterior intrării în Croația.

sau

- vindecarea de COVID-19 - test rapid antigen prin care se confirmă de către un medic că persoana în cauză a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și este vindecată, efectuate în ultimele 180 de zile anterioare intrării în Republica Croația și pentru care au trecut cel puțin 11 zile de la data confirmării până la intrarea pe teritoriul croat.