Sejur cu avion - Early Booking 2023

Conditii de calatorie in EMIRATELE ARABE UNITE

 In contextul COVID-19...

EMIRATUL DUBAI

Începând cu 8 noiembrie 2022, au fost eliminate toate cerințele de intrare precum și măsurile de precauție legate de COVID-19 pentru pasagerii care călătoresc către, dinspre sau prin Dubai.

Prin urmare, toți pasagerii care călătoresc spre Dubai nu mai sunt obligați să prezinte un certificat de vaccinare COVID-19 sau să efectueze teste PCR.

Cu toate acestea, pasagerii care pleacă din Dubai sau care tranzitează prin Dubai sunt obligați să îndeplinească cerințele de intrare sau de tranzit ale statului de destinație.

EMIRATUL ABU DHABI

Turiștii și rezidenții care călătoresc în Abu Dhabi și nu sunt vaccinați, trebuie să efectueze un test PCR cu maximum 48 de ore înainte de zbor, la o clinică acreditată sau să prezinte un certificat de recuperare COVID-19, care să conțină un cod QR, nu mai vechi de trei luni.

Pentru turiștii și rezidenții care călătoresc în Abu Dhabi și sunt vaccinați nu mai este necesară efectuarea unui test PCR înainte de a zbura către Abu Dhabi.

De asemenea, centrele de testare rămân deschise în aeroport pentru toți vizitatorii care doresc să facă un test PCR pentru a-și activa Green Pass în aplicația Al Hosn și pentru a facilita accesul la locurile publice și atracțiile turistice din Abu Dhabi. Costul unui test PCR este de 40 AED.

Persoanele fără aplicația Al Hosn pot prezenta, alternativ, dovada vaccinării complete, fie printr-un certificat complet de vaccinare din țara lor de origine, fie prin arătarea stării complete de vaccinare în aplicația mobilă din țara lor de origine, precum și a unui rezultat negativ al testului PCR în ultimele 30 de zile

Informatii actualizate puteti gasi si pe site-ul oficial MAE: http://www.mae.ro