Sejur New York - Arlo NoMad Hotel, cu plecare din Bucuresti

Arlo NoMad se află la 644 de metri de Madison Square Park, la 322 de metri de Empire State Building și la 805 metri de Herald Square. Stația de metrou de pe linia 6, aflată la intersecția dintre 33rd Street și Park Avenue, este la 322 de metri de proprietate.

Fiecare cameră a hotelului are o suprafață de 13,9 m² și include WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou și frigider.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de afaceri. Serviciile de curățenie, de călcătorie și de spălătorie sunt disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, Arlo NoMad are o recepție deschisă non-stop și un magazin deschis non-stop, cu gustări livrate de Mouth NYC și cu cadouri speciale de la Exit9.

Barul de pe acoperiș, Arlo Rooftop, oferă vedere la centrul și la zonele de la marginea Manhattanului. De asemenea, oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății, Lamalo. Meniul restaurantului Lamalo cuprinde preparate din bucătăria diversă și aromată a Orientului Mijlociu, in special a Israelului, oferind gustul autentic al preparatelor respective cu influențe newyorkeze. Meniul este conceput pentru a fi impărțit și conține o varietate de sosuri din Orientul Mijlociu, aduse la masă in doar cateva minute. Aperitivele se schimbă in funcție de sezon și sunt insoțite mereu de lipie Laffa de Ierusalim, făcută in casă. La etajul 2 se află incă un bar, BARlo.

Aeroportul Internațional John F. Kennedy se găsește la 26 km, iar Aeroportul Newark este la 28 km de proprietate. In apropiere de Arlo NoMad există diferite magazine, baruri și localuri culinare. Shake Shack se află la 644 de metri.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Arlo NoMad Hotel, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate