Skipass inclus!
Marilleva 1400 - Soare şi schi în stare pură!

Marilleva aparţine de comuna Mezzana şi este împărţită pe două altitudini, cele 2 centre aflându-se la 900 m, respectiv la 1400 m. În zona mai ridicată ajungeţi fie cu atomobilul, fie cu telecabina. Infrastructura staţiunii destul de mici Marilleva 1400 permite să ajungeţi în orice punct şi fără maşină. De aici pornesc instalaţiile pe cablu către domeniul schiabil, cu legături la domeniile alăturate Folgarida şi Madonna di Campiglio. Se poate schia şi pe seară, pe pârtia cu nocturnă.

Pentru activităţi de petrecerea timpului liber după sau în loc de schi puteţi alege între patinoar, sală de tenis, sau patinoarul din Folgarida şi din Mezzana. Sau exploraţi împrejurimile alegând una din traseele pentru drumeţii în zăpadă. Este de recomandat şi o excursie la aşezarea puţin mai mare Malè (cca. 20 km depărtare) şi staţiunea de schi de renume mondial Madonna di Campiglio (cca. 35 km). Acestea pe lângă numeroase posibilităţi pentru petrecerea timpului liber vă găsiţi baruri şi cluburi. Pentru a savura deliciile culinare tradiţionale aveţi la alegere una dintre numeroasele restaurante.

Skipass-ul „Folgarida-Marilleva“ este valabil pentru 62 km de pârtii între 1300 şi 2180 m altitudine. Pe lângă pârtiile în general uşoare şi de dificultate medie, Folgarida şi Marilleva oferă o legătură directă în renumita Madonna di Campiglio. Cu skipass-ul "Superskirama" puteţi schia şi în domeniile schiabile învecinate. Printre acestea se numără domeniile schiabile ale Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pontedilegno Tonale, Pejo, Monte Bondone, Paganella și Folgarida - Marilleva (v. regiunea de schi). În total vă stau la dispoziţie 434 km de pârtii, pentru multe zile variate la schi! O atracţie deosebită este oferta de pârtii cu nocturnă în Folgarida, Marilleva şi Pejo. Pentru toţi freestylerii există în plus snowpark-uri în domeniile Folgarida-Marilleva şi Passo Tonale.

În jur de 55 km pârtii schi fond preparate pentru fiecare nivel de cunoştinţă vă aşteaptă în Val di Sole. Practicarea schi fond este o tradiţie aici. În unele localităţi începătorii primesc gratuit oră de probă - de exemplu în Vermiglio şi Cogolo. În Marilleva sunt 2 pârtii cu nocturna pentru practicarea acestui sport şi seara. În Vermiglio (cca. 20 km depărtare) se află cea mai lungă pârtie (cca. 10 km), de dificultate medie. Cei care doresc să practice acest sport la o altitudine de 1900 m este recomandat să încerce pârtia Passo del Tonale de 5 km lungime, o pârtie care merită încercată.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Garden, Val di Sole, Italia

Verifica tarife si disponibilitate