Hotel Gardenia

Passo del Tonale Italia
Passo del Tonale vezi pe harta
Skipass inclus!
Passo del Tonale - practic şi plin de posibilităţi!

Passo del Tonale este potrivit tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă, datorită amplasării aproape perfecte a localităţii în continuă expansiune. De îndată ce ajung în vale, iubitorii sporturilor de iarnă rămân impresionaţi de priveliştea impresionantă a giganţilor munţi din Parcul Natural Adamello-Brenta, precum şi a grupei Ortler. Passo del Tonale oferă o multitudine de activităţi, printre care călărit, plimbări cu sanie trasă de câini husky ori plimbări cu trăsura, acestea sunt doar câteva dintre atracţiile care vă stau la dispoziţie. O altă atracţie a domeniului schiabil Pontedilegno Tonale este domeniul schiabil glaciar Presena, gheţarul omonim atingând o altitudine de 3000 m. Mai mult, datorită poziţiei sale, Passo del Tonale este un punct perfect de start pentru drumeţiile de iarnă. Pe parcursul celor 50 km de cărări montane pentru dumeţii aveţi posibilitatea să aruncaţi o privire asupra văii înzăpezite.

După o zi de schi obositoare și consumatoare de energie, cabanele montane parțial rustice și barurile din satele din jur vă invită să zăboviți la un pahar de vin sau la o felie de pizza, şi astfel să vă puteți aminti de ziua respectivă într-o atmosferă prietenoasă. Dacă vă doriți o panoramă uluitoare, Sky Bar, situat la 3.000 m deasupra nivelului mării este locul potrivit. Pentru toți cei care doresc să încheie ziua lungă pe pârtii într-o notă sportivă, există posibilitatea de a se dovedi ca un așa-numit musher pe o sanie trasă de husky în Ponte di Legno, la 10 km distanță. Vă puteți bucura de o plimbare romantică de iarnă călare sau de o plimbare cu trăsura trasă de cai prin peisajul montan acoperit de zăpadă. Pârtia de derdeluş de noapte Carezze, cu o lungime de 300 de metri, este situată la telescaunul Scoiattolo și este foarte populară printre copii. În Trentino există multe alte activități în afara pârtiei: la Trentino Ski Sunrise aveți ocazia să fiți printre primii care fac viraje în zăpada proaspăt pregătită și să vă bucurați de peisajul frumos. Sau îndrăzniți o aventură și încercați escalada pe gheață. Însoțiți de un ghid, veți fi echipați cu crampoane, piolet și cască de protecție și veți trăi senzații tari garantate!

Cu skipass-ul "Pontedilegno Tonale" aveţi acces la 100 km de pârtii şi 28 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil este potrivit atât pentru începători şi cei mai puţin experimentaţi cât şi pentru cei mai avansaţi, fiind ideal pentru publicul larg. Profesioniştii au la dispoziţie pârtia Paradiso, de 3 km pentru coborârile de carving. Pârtia cu nocturnă de 1 km Valena, snowpark-ul de 700 m ori numeroasele posibilităţi de freeride fac ca acest domeniu schiabil - împreună cu priveliştile de vis ale coloşilor ce înconjoară valea - să fie foarte variat. Un alt punct de atracţie este şi pârtia Ponte di Legno, cu ai săi 11 km şi o diferenţă de nivel de 1691 m, reprezentând astfel una dintre mai lungi coborâri din Europa! Gheţarul Presena de 3000 m înălţime vă invită să vă bucuraţi de zăpadă sclipitoare pe pârtia de 3 km, chiar dacă în vale sunt deja temperaturi văratice.

Reţeaua de pârtii schi fond, cu grad de dificultate mijlocie măsoară 21 km lungime. Pârtia de altitudine Tonale porneşte direct din staţiune şi are o lungime de 8 km. Ridicându-se până la cota 1 883 m, nu este neapărat foarte uşor de parcurs. Dar de îndată ce aţi reuşit să traversaţi acest obstacol veţi fi răsplătiţi cu panorama montană superbă a munţilor înconjurători.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Gardenia, Val di Sole, Italia

Verifica tarife si disponibilitate