Localizare

Hotelul este la numai 500 de metri sau 1650 de pasi de centrul oraşului Alanya și se află pe coasta Cleopatrei în regiunea Damlataș. Răcorirea în această mare în care Cleopatra a înotat cândva și a făcut plajă pe nisipurile aurii este la doar 50 de metri distanță. Are vedere panoramică la mare și la Castelul Alanya.Factsheet hotel

Pe lângă o piscină în aer liber, Hotelul Gardenia are și o plajă privată, 6 terenuri de tenis, un centru de fitness, un hamam turcesc și o saună. Oaspeții se pot bucura de muzică live și de folclor tradițional turcesc în fiecare săptămână. Hotelul Gardenia are un restaurant regulat tip bufet, care servește preparate din bucătăria internațională și locală.
 
Hotelul Gardenia are 4 lifturi și 5 etaje. În cadrul hotelului există un lobby și un bar în hol, un restaurant cu aer condiționat, un lounge cu TV și 2 săli de conferințe cu aer condiționat. Bucătăria și barul A'la Carte vă așteaptă să vă bucurați de aromele sale unice de gustări lângă piscină. Internetul wireless este disponibil contra cost în întregul hotel. Piața, baia turcească, sauna, salonul de masaj, tenis de masă sunt disponibile contra cost, Centrul de fitness este oferit gratuit. De asemenea, 3 terenuri de tenis pot fi iluminate la cerere și sunt oferite contra cost. În anumite zile ale săptămânii sunt organizate diverse concerte de muzică live, spectacole de folclor și noapti tradiționale turcești.
 
Restaurantul se află la etajul 5 al blocului A, cu vedere magnifică la mare și la castel. Aici puteți servi micul dejun și cina de neuitat cu mâncărurile  locale și internaționale. Lobby Bar va aduce o suflare diferită vacanței dumneavoastră, cu selecția sa largă de băuturi alcoolice și nealcoolice și atmosfera sa perfectă. Iar barul de la piscină vă așteaptă să vă servească între orele 08:00 și 18:00 pe tot parcursul verii, cu atmosfera sa plăcută și personalul prietenos.
 
Dacă doriți să vă răcoriți sau să vă distrați în timpul zilei, puteți alege piscina în aer liber. În acdul piscinei principale, există o piscină pentru copii, șezlonguri și umbrele, care sunt oferite gratuit. 
Vă puteți distra alături de familia sau de cei dragi în apele albastre adânci cu atmosfera liniștită a Mării Mediterane, la care se poate ajunge mergând la 50 de metri de celebra plajă Cleopatra. Sezlongurile si umbrelele sunt disponibile contra cost pe plaja.


Facilitati camere

Toate camerele de la Hotelul Gardenia sunt echipate cu un minibar, balcon și baie proprie. Hotelul Gardenia oferă camere confortabile, cu aer condiționat și TV prin satelit. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Hotelul Gardenia dispune de camere accesibile persoanelor cu dizabilități. Restaurantul hotelului și camerele sunt accesibile cu liftul. Lățimea ușii liftului este de 70 cm, iar dimensiunile interioare sunt de 105 cm*95 cm. Datorită acestor dimensiuni, un scaun cu rotile normal pot intra cu lift. Accesul la piscina, lobby bar si beach bar este usor. Pentru a ajunge la plaja si beach bar trebuie sa traversati strada. 

 Info

Descrierea are caracter informativ. 
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 
 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Gardenia Hotel, Alanya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate