Skipass inclus!
Bad Hofgastein - Munţi şi sănătate curată!

Bad Hofgastein (857 m) este situat în centrul văii Gastein. Centrul historic şi frumoasa zonă pietonală vă oferă nu doar posibilităţi de cumpărături, este şi împânzită de hoteluri cu tradiţie bogată, care vă aşteaptă la rândul lor nu doar cu multă ospitalitate ci şi băi termale proprii. Bad Hofgastein vă va fermeca în mod special datorită Alpen Therme: 6 băi termale şi parcuri termale, diverse tipuri de saună şi un lac montan propriu aşteaptă aici vizita dumneavoastră! Oferta este completată de numeroasele posibilităţi de activităţi sportive şi de agrement. Indiferent dacă vă aflaţi iarna pe pârtiile super preparate sau în domeniile de freeride, bucurându-vă de priveliştile care vă taie răsuflarea - Bad Hofgastein este cu siguranţă alegerea potrivită. Aici vă bucuraţi de altitudini impresionante pentru practicarea sporturilor de iarnă, de frumuseţea naturii care se împleteşte perfect cu tradiţiile şi cultura locului. Toate aceste ingrediente fac din concediul dvs. unul reuşit! Restaurantele, cafenelele şi hotelurile vă invită la delicatese regionale, astfel încât Bad Hofgastein este alegerea ideală pentru cei care caută în acelaşi timp o staţiune dedicată spoturilor de iarnă şi un concediu de refacere!

De pe pârtie la distracţie - Bad Hofgastein nu se lasă mai prejos! Direct lângă pârtii vă aşteaptă numeroase localuri cum este Cube Cocktailbar, iar în staţiune nu este mai mică oferta, discotecile şi barurile vă stau la dispoziţie până târziu în noapte - o recomandare specială meritând „Sky Bar“, care este situat chiar deasupra termelor şi vă oferă astfel pe lângă delicioase cocktailuri şi o panoramă impresionantă. De dansat puteţi dansa la discotecile „Diskostadl“ pe când posibilitatea de a reîncărca bateriile pentru ziua următoare vă aşteaptă la unul din numeroasele restaurante locale. Relaxare vă promit cele două complexe termale, Alpentherme, cele mai moderne oaze de refacere şi sănătate din întreaga Europă. De-a lungul zilei puteţi profita de oferta largă de activităţi, cum ar fi derdeluş (chiar cu nocturnă fie în Bad Gastein sau Dorfgastein), ice-stock, drumeţii sau patinaj sau face o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea în vale ori la Muzeul Gastein, care adăposteşte o expoziţie pe tema dezvoltării Burg-ului - dar şi vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici.

Cu skipass-ul "Ski amadé" vi se deschid porţile la peste 760 km pârtii şi în jur de 270 instalaţii de transport pe cablu şi astfel la posibilităţi neaşteptate în Landul Salzburg. Regiunea de schi Gastein dispune de cca. 198 km pârtii (inclusiv 21 km schi de rută) şi 43 instalaţii pe cablu şi este o parte integrantă a acestei asociaţii enorme. Datorită altitudinii (până la 2686 m) şi numeroaselor tunuri condiţiile de zăpadă sunt excelente până în primăvară. Pe începători îi aşteptă în întreaga zonă pârtii frumoase şi largi. O provocare constituie în schimb coborârea de la Graukogel, care duce la pârtia "neagră" de competiţie. Dar şi zonele cu zăpadă adâncă de la Kreuzkogel şi diversele rute îi aşteaptă pe cei cu multă experienţă! Pentru snowboarderi şi freestyleri Absolutpark la Shuttleberg în Flauchauwinkl este cu siguranţă punctul culminat al vacanţei! Cu o lungime de cca. 1,5 km face parte dintre cele mai mari şi mai îndrăgite SnowPark-uri din toată zona alpină. La SnowPark-urile de la Stubnerkogel şi Kreuzkogel snowboarderii nu au nevoie însă de nici un ghid! Diversele hot-spot-uri Wi-Fi din domeniul schiabil vă oferă posibilitatea de a fi permanent în contact acasă, cu prietenii şi familia şi de ce nu să distribuiţi şi cele mai frumoase fotografii! În total Valea Gastein vă pune la dispoziţie leagănele Dorfgastein-Großarltal şi Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, apoi Graukogel, precum şi Sportgastein cu patru domenii schiabile variate, cu legături ideale.

Sunteţi fan biatlon înrăit? Atunci Bad Hofgastein este cu sigutranţă locul potrivit pentru dumneavoastră. Pârtia Kurparkloipe aveţi posibilitatea să încercaţi pe cont propriu acest sport. Focurile de laser marchează începutul competiţiei. În plus zona dispune de 20 km de pârtii de schi fond, de toate gradele de dificultate. În întreaga regiune a Văii Gastein vă stau la dispoziţie chiar 45 km piste, între care legătura este asigurată ideal de către o lungă pistă de vale. Cele mai frumoase peisaje vă aşteaptă la Angertal, traseul la altitudine Sportgastein (1.600 - 1.650 m) oferă în plus şi o mare siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii pe ai săi 10 km - unde găsiţi şi un centru de schi-fond. Posibilităţi cu nocturnă vă oferă pârtia de 5 km de la Bad Gastein şi cea din parcul balnear al Bad Hofgastein. Închirierea de echipament, şcoli de schi fond şi numeroase pârtii pentru skating completează oferta din Valea Gastein.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Germania Gastein, Bad Hofgastein, Austria

Verifica tarife si disponibilitate