Skipass inclus!
Hopfgarten – Distracţie regală la schi!

La poalele Hohe Salve (1.829 m) se întinde una din cele mai însorite localităţi ale Alpilor Kitzbühel, Hopfgarten, la o altitudine de 620 m. Aici nu vă veţi lovi de turismul de masă, ci veţi găsi o staţiune care a reuşit să-şi păstreze identitatea şi primeşte oaspeţii cu ospitalitate genuină. Centrul tradiţional accentuează acest aspect cu străzile sale înguste şi pietruite şi impresionanta biserică barocă, ex libris al Hopfgarten. Pentru distracţie în afara pârtie vă aşteaptă diverse instalaţii, cum ar fi derdeluşuri, patinoare sau activităţi la centrul cultural şi de agrement Salvena. La doar o oră de condus pe autostradă de München, Salzburg şi Innsbruck, la Hopfgarten puteţi ajunge cu autocarul, maşina şi trenul chiar şi în miezul unei ierni cu multă zăpadă fără probleme.

Pe lângă zile de acţiune pe pârtie, în Itter şi Hopfgarten vă aşteaptă multe alternative, cum ar fi derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi ice stock (asemănător curling). La Husky-Ranch pe Angerberg puteţi vedea un pic din interesanta lume sportivă a săniilor trase de câini. Încercaţi cursul nostru de probă! Dar şi pentru agrement şi plăceri culinare vă stau la dispoziţie numeroase baruri, restaurante şi refugii. La un pahar vă aşteaptă de exemplu „Bar-Pub Ambiente", "Rundell Cafe Après Ski Bar" şi „Six Pence“.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi mai moderne domenii schiabile cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 81 de instalaţii moderne pe cablu, 288 de km pârtii, inclusiv rute de schi şi 4 snowpark-uri cu diferite obstacole şi elemente - toate acestea promit distracţie maximă la zăpadă. Indiferent de vârstă, începător sau profesionist, aici fiecare găseşte ceva pe gustul lui. Coborârea de 3,5 km de la Itter îi aşteaptă pe cei în foarte bună formă la Hohen Salve, iar cei cu experienţă pot să se bucure de pârtia cu grad de dificultate superior şi în total aproape 2 km lungime de la cabina Hohe Salve. Pe freerideri îi aşteaptă coborârea Salvista, iar pe freestyleri Snowpark-ul Söll. Westendorf şi Ellmau au de asemenea snowparks şi multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune. O atracţie în ceea ce priveşte confortul în instalaţiile pe cablu este telescaunul de 6 locuri "Schernthannbahn" are scaune încălzite, capitonate, protecţie de vânt şi precipitaţii şi bări cu închidere automată precum şi sisteme de asistenţă pentru cei mici - care recunoaşte automat când se urcă un copil! Cât de poate de sigur şi confortabil. În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit! Cu extinderea la Super Ski Card (v. regiunea de schi) beneficiaţi de şi mai multe posibilităţi: cu acest skipass vă stau sub plăci pârtii din 22 regiuni schiabile din Tirol şi Salzburg, 938 de instalaţii pe cablu şi 2750 km de pârtii!

Regiunea de vacanţă Wilder Kaiser dispune în total de peste 65 km de pârtii cu grad de dificultate redus sau mediu. La Hopfgarten (19 km) şi în învecinatele Itter, Wörgl, Angerberg şi Mariastein, pe pasionaţii disciplinei îi aşteaptă un teren foarte variat, distins cu sigiliul de calitate "Tiroler Loipengütesiegel". Deosebit de populare sunt de exemplu Kaiserblickrunde, care permite o vedere superbă asupra Wilden Kaiser şi pârtia din Itter, cu 9,6 km lungime. Cea mai lungă pârtie din regiune este Penningberg cu 10,9 km lungime. Nici după apusul soarelui nu trebuie să dezlegaţi schiurile: pârtia cu nocturnă de antrenament din Angerberg (3,5 km) şi cea cu nocturnă Wörgl (de 1,1 km) asigură asta! Recomandăm şi pârtia la altitudine de 2,2 km de la Hochbrixen care vă recompensează cu o vedere extraordinară. Şi în restul staţiunilor din jurul Wilder Kaiser puteţi explora peisajele superbe pe rute mereu noi, în total vă stau la dispoziţie în jur de 600 km de pârtii.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Gasthof Leamwirt, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Austria

Verifica tarife si disponibilitate