Skipass inclus!
Fieberbrunn

Idilica staţiune Fieberbrunn (790 m) este situată în inima Alpilor Kitzbühel. Deoarece este cea mai mare staţiune a văii Pillersee de aici pleacă gratuit autobuze zilnic către toate localităţile învecinate. Prin asocierea cu vecinul Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi cu domeniile schiabile Zell am See-Kaprun, Fieberbrunn a intrat in Liga Campionilor. După o zi lungă pe pante, aveţi posibilitatea să vă aşezaţi în unul din frumoasele localuri de après-ski sau restaurante frumoase-baruri şi restaurante de schi, în afară de acestea însă turiştilor li se oferă o gamă largă de facilităţi de divertisment, de la parapantă până la un întreg "sat" cu saune. Pentru familiile aici există prin parc pentru copii cu numeroase oferte!

Fieberbrunn oferă distracţie şi în afara pârtiilor! Cunoscute sunt în special "Enzianhütte" am Doischberg şi "Biwak", care se află chiar la staţia de vale. La discoteca "Tanzbar Tenne" sunt aşteptaţi cu uşile deschise iubitorii de petrecere. În Fieberbrunn există o varietate de restaurante şi baruri. Pe lângă après-ski un număr incredibil de mare de oportunităţi de recreere aşteaptă turiştii. Astfel vă puteţi relaxa după o zi de schi activ la saună - vă stă practic la dispoziţie un sat întreg - şi vă reface pentru următoarea zi pe pârtii. În plus, vă veţi bucura de 35 km de trasee montane, drumeţii ghidate sau plăcute plimbări cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit. Dacă toate acestea nu sunt de ajuns pentru dvs. în Pillerseetal puteţi alege dintre 4 derdeluşe. Porţiunea Direttissima din zona Rosenegg, Fieberbrunn are 2,5 km şi nocturnă. În învecinata St. Ulrich există şi un patinoar. Parcul de căţărări este deschis şi pe timp de iarnă şi oferă o experienţă deosebită în pădurea înzăpezită.

Este un card al superlativelor: skipass-ul Super Ski Card cu acces la 2750 km de pârtii, dintre care 2200 înzăpezite artificial cu 938 instalaţii pe cablu în două ţări şi şase landuri federale. Deja din sezonul 2016/2017 skipass-ul "Alpii Kitzbühel AllStarCard" s-a unit cu Salzburger Super Ski Card, pentru a permite ceva incredibil:Cu cei 3 gheţari, Kitzsteinhorn, Dachstein şi Mölltaler, acest Ultra-Skipass vă oferă distracţie pe pârtii 201 de zile şi incredibilă siguranţă de zăpadă. Pentru relaxare şi petrecere vă aşteaptă peste 800 de căbănuţe tiroleze şi salzburgheze. Printre cele 22 de regiuni de schi se numără renumitele Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, Kitzbühel – Kirchberg, St. Johann în Tirol – Oberndorf, Steinplatte Waidring – Winklmoos, Ski amadé şi Arena Zillertal. Obligatoriu pentru orice iubitor de sporturi de iarnă! În skipass este inclusă şi legătura între Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang şi instalaţiile din Fieberbrunn! Asigură accesul fără problme şi pauze peste graniţele dintre landurile Tirol şi Salzburg, pentru un total de 270 de km de pârtii (incl. ture de schi). De la domenii liniştite şi uşoare pentru familii, pante largi de carving sau abrupte pentru experţi până la funpark-uri nu veţi duce lipsă de nimic! Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Pentru fanii schiului fond valea Pillersee nu este de mult un secret! În această adevărată fortăreaţă a schiului fond vă aşteaptă trasee de campionat mondial. În fiecare an, la apropiatul oraş Hochfilzen are loc Cupa Mondială de biatlon, în 2017 a avut loc aici chiar Campionatul Mondial de biatlon. Mai multe trasee circulare minunate duc prin toată valea Pillersee şi în jurul lacului cu acelaşi nume. În total aici sunt 100 de km de trasee, pe lângă cele clasice fiecare staţiune dispune de rute în stil Skating şi staţii service pentru schi fond. În Fieberbrunn schiorii fond pot alege dintre 3 pârtii diferite, cu lungimi între 2 şi 15 km. În total vă pun la dispoziţie 27 km. Dandlerloipe este cea mai lungă din regiune şi duce peste 10,4 de km de la Fieberbrunn până la Hochfilzen. În total Fieberbrunn are 22 de km de trasee de dificultate de la uşoară până la moderată. În Waidring găsiţi o rută de competiţie potrivită însă doar pentru avansaţi şi doar pentru stilul skating. O delicatesă pentru schiorii fond este cu siguranţă săptămânalul Biatlon al Oaspeţilor, care are loc pe pârtia din Hochfilzen. Reţeaua pentru schi fond a văii Pillersee a fost distinsă cu Sigiliul de Calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Gasthof Obermair, Valea Pillersee, Austria

Verifica tarife si disponibilitate