Skipass inclus!
Abtenau - Familii binevenite!

Abtenau este liniştita staţiune principală a văii Lammer în landul Salzburg. Este situată la o altitudine de 714 m la aproximativ 60 km de Salzburg. Abtenau este un "sat de desfătare" atât vara cât şi iarna, conceput pentru aprecierea în special de către familii. Derdeluşul cu nocturnă vă aşteaptă la 3 km de dat cu săniuţa - mai multă distracţie vă aşteaptă şi la patinoar, la centrul sportiv din Abtenau.

Fanii Après-Ski se îndreaptă după ziua pe plăci către refugiile şi barurile cu terasă din domeniul schiabil, cum ar fi Knittlhütte la Karkogel sau către barurile şi discotecile din staţiune. Specialităţi locale dar şi bucătărie internaţională vă stau la dispoziţie în diversele localuri gastronomice şi restaurante. De răsfăţat vă puteţi însă răsfăţa nu doar cu bunătăţi ci şi cu multe tratamente de relaxare, de exemplu Aqua Salza Golling, termele Heiltherme Bad Vigaun şi Therme Amadé - toate trei în apropiere de Abtenau. Cine este în căutare de mişcare, este aşteptat cu drag la o drumeţie pe zăpadă sau la unul din tururile de schi prin munţii Tennengebirge. Derdeluşul de 3,2 km de la Karkogel este o atracţie deosebită, cu instalaţia sa de nocturnă. Puteţi însă accelera în Abtenau şi în afara pârtiilor sau a derdeluşului, de exemplu la snowbike sau airboard. O altă posibilitate de petrecere a timpului liber este bineînţeles şi patinoarul local.

Cu skipass-ul regiunii "Dachstein West" vă stau la dispoziţie în total 131 km de pârtii, în domeniul schiabil Dachstein West cu Gosau, Russbach şi Annaberg precum şi Freesports Arena Dachstein Krippenstein şi celelalte domenii Feuerkogel, Karkogel, St. Martin, Lungötz şi Dürrnberg. Cele 57 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtii fără probleme. Domeniul schiabil mic dar bun Karkogel cu porţiunile de cupă mondială "David-Zwilling" şi "Alexandra-Meissnitzer" sunt la doi paşi de cazare. În doar câteva minute ajungeţi şi la domeniul schiabil Postalm, care aparţine încă de Abtenau. Russbach, la cca. 11 km de Abtenau este un punct de acces foarte bun pentru domeniul combinat Dachstein-West. Skipass-ul pentru regiune permite accesul la coborâri fantastice în diverse domenii schiabile - între care legătura este exemplară datorită skabus-urilor gratuite. Oferta de pârtii este deosebit de potrivită pentru începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi, cu pârtii bune şi variate. Dar există şi pârtii cu porţiune de slalom, contracronometru, valuri şi mogul. Cui nu-i ajunge mişcarea poate continua în nocturnă la instalaţia. Familiile cu copii au descoperit de ceva vreme că această regiune este o destinaţie ideală pentru ele, infrastructura cuprinde multe oferte pentru "pitici", printre care mai multe grădiniţe de schi şi ski-camps. La Spatzennester, Bärencamp, Brumsiland şi pe "covoarele fermecate" joaca este în toi!. Diversele Snow-Park-uri îşi deschid porţile cu multe posibilităţi pentru schiori şi boarderi. Snowpark-ul Dachstein-West din domeniul schiabil Russbach este cel mai mare şi cel mai variat şi vă aşteaptă cu jumps, rails şi tables. Freeriderii aunt aşteptaţi la rândul lor în special la Freesports Arena Krippenstein. Circuitul de schi panoramic "Panoronda", cu o lungime totală de 44 km este o experienţă frumoasă şi variată, pe pârtii cât se poate de bine preparate şi marcate. Terase însorite şi refugii rustice vă invită în special la o pauză pentru a admira priveliştile înconjurătoare. Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la câteva hot-spots Wi-Fi în Regiunea de Schi Dachstein West - la Funpark, la refugii şi la staţiile instalaţiilor.

Pentru fanii de schi fond există o rețea extinsă de trasee în regiunea Dachstein West - aproximativ 223 de kilometri de trasee nu lasă de dorit. Cele mai multe dintre acestea se află în jurul orașului Abtenau (cca. 60 km). Aici veți găsi în principal pârtii ușoare, cum ar fi pârtia iluminată pe Karkogel și pârtia de altitudine cu zăpadă sigură pe Postalm. 22 km de pârtii de patinaj și un traseu de bază gratuit pentru schi fond (cu Tennengau+ Card) completează oferta. Rețeaua de schi fond din Gosau nu este mai puțin extinsă, cu aproximativ 35 km de pârtii. Acestea sunt împărțite în 22 km de pârtii de dificultate medie și 121 km de pârtii ușoare. "Dorfloipe" din Gosau este una dintre cele mai lungi din regiune, cu cca. 10,9 km, și oferă multă varietate atât pentru începători, cât și pentru schiorii avansați.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Gasthof-Post, Dachstein West, Austria

Verifica tarife si disponibilitate