Skipass inclus!
Bad Häring - Distracţie regală la schi!

Pe un platou însorit la o altitudine de 650 m, deasupra văii Inntal se află Bad Häring, prima staţiune balneară din Tirol. Staţiunea în sine iese în evidenţă prin farmecul său tipic tirolez, casele frumoase, o mică bisericuţă şi o piaţă primitoare. Aflată la poalele Pölven (cca. 1.600 m) localitatea impresionează în special prin panorama de vis şi posibilităţile de a petrece un concediu dinamic. Datorită renumelui ca staţiune termală există bineînţeles şi multe posibilităţi de concediu de refacere. În împrejurimi sunt aşteptaţi cu multe oferte drumeţii, schiorii fond şi bineînţeles şi pasionaţii de discipline active. Domeniul schiabil "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" vă pune la dispoziţie o ofertă enormă de pârtii şi atrage în fiecare an nenumăraţi turişti în regiune. Şi în afara pârtiilor oferta este de asemenea mare, cu de exemplu derdeluş şi ice-stock (curling austriac) şi multe altele.

După o zi variată pe pârtii nu veţi duce lipsă de agrement pe seară în Bad Häring. Pensiunile confortabile şi rustice vă invită la un pahar - de ce nu o chiar o tărie locală? - şi bunătăţi regionale. Cine caută acţiune se poate da după placul inimi pe derdeluş sau pe patinoarul natural. Mai liniştită dar nu mai puţin interesantă este o plimbare cu sania trasă de cai. Astfel puteţi profita la maxim de minunatul peisaj - bineînţeles că vă puteţi decide să o faceţi şi la o plimbare sau drumeţie pe jos. Celor care vor să facă din noapte zi le recomandăm Wörgl, la doar 5 km depărtare, unde publicul tânăr este aşteptat la mai multe baruri şi discoteci.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne domenii schiabile cu legături directe din lume! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 254 km de pârtii preparate, inclusiv 23 km de rute de schi (din care 229 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 100 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 4 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă! Skibus-ul vă duce pe de la Bad Häring la Hopfgarten şi permite astfel accesul rapid la SkiWelt. Cabina prin Hochsöll asigură legături ideale la pârtiile de la Hohen Salve şi astfel la întregul domeniu schiabil! Cei 7,3 km ai coborârii de vale îi aşteaptă la Hohen Salve pe cei în formă, în timp cei cu multă experienţă pot şi ei să se bucure de pârtiile de la instalaţia Kälbersalvenlift. Coborârea Tanzer este nu doar ideală pentru experţi, ci şi una din cele mai frumoase ca peisaj din Skiwelt. Pentru free-ride se recomandă pârtia Black-Pipe de la Hohen Salve şi pentru snowboard vă aşteaptă "SnowPark Crazy Kangaroo" cu kicker, rails şi boxe, dar şi destule posibilităţi pentru începători - în special parcursul Hans im Glück cu obstacole interesante şi multă varietate. Şi Westendorf şi Ellmau au Snow-Parkuri cu multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune. În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu telegondola cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit! Vă doriţi şi mai mare diversitate? Cu skipass-ul "Super Ski Card" puteţi să alegeţi dintre 2750 km pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 de regiuni de schi.

Pârtiile schi fond din regiunea Bad Häring îşi merită banii lor. Fie vorba de schi fond stil clasic sau stil skating, începători sau avansaţi aici aveţi parte de tot, de asemenea vă puteţi relaxa înconjuraţi peisajul alpin, care este deosebit de frumos aici. În plus regiunea de vacanţă Hohe Salve se numără printre primele domenii de schi fond din ţară. Acesta a fost distins cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel de la Tiroler Landesregierung. În total în Wilder Kaiser vă stau la dispoziţie 65 km de pârtii schi fond cu diferite grade de dificultate, dintre care pârtia Sonnenplateau din Itter este una care oferă cele mai frumoase vederi. Pentru pasionaţii sporturilor de schi fond este cel mai potrivit pârtia Wettkampfstrecke Angerberg.Pe lîngă acesta aveţi acces la reţeaua de pârtii "Koasaloipe" de 250 km lungime - dacă aveţi nevoie de un argument în plus!

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Gasthof & Restaurant Hotel Schermer, Bad Häring, Austria

Verifica tarife si disponibilitate