Skipass inclus!
Kirchbichl - Vacanţă de desfătare!

Aproape de marea Innschleife, la numai 10 km de graniţa cu Germania, se află unul dintre cele mai vechi sate din valea inferioară a Innului: Kirchbichl. La o altitudine de 520 m vă puteţi bucura de atmosfera primitoare tipic tiroleză. Satul este un punct de plecare ideal pentru schiori fond şi drumeţii de iarnă dar şi pentru disciplina alpină există suficiente oferte în domeniul schiabil "Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental". În afara pârtiilor vă aşteaptă o selecţie variată: hanuri tradiţionale şi moderne, cafenele care vă invită la câteva ore de leneveală. Cei care iubesc sportul se pot bucura de patinoar, sala de tenis sau curling.

După schi - alpin sau fond - sau după drumeţii lăsaţi-vă răsfăţaţi cu specialităţi tiroleze, numeroase restaurante vă invită la o pauză la revenirea de pe pârtii şi cu o "tărie" locală. Feluri de mâncare tipic austriece găsiţi şi la cafenelele care merită cu siguranţă o vizită. Dacă doriţi să faceţi din noapte zi o vizita merită şi Wörgl: numeroase pub-uri, baruri şi discoteci vă invită la petrecere. Acelaşi lucru se aplică de altfel şi distracţiei pe plăci: de patru ori pe săptămână se aprinde instalaţia de nocturnă pe 10 km de pârtii şi 2 derdeluşe în Söll. Dacă preferaţi ceva mai liniştit aveţi posibilitatea de a petrece finalul zilei la spa, patinoar sau curling sau tenis.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi mai moderne zone de schi din lume! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de pârtii preparate, în parte cu nocturnă, 89 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi patru snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă! Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1.350 m. La coborârea Salvista pe freerideri şi pe freestyleri îi aşteaptă diverse elemente în Snowpark Söll. Adevărate "delicatese" promit şi cele 81 de refugii în întreaga regiune. În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit! Cu extinderea skipass-ului "Super Ski Card" (vezi descriere regiune)" puteţi să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 22 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu.

Fanii schiului fond vor găsi cu siguranţă ceva potrivit în regiunea din jurul Kirchbichl. Fie că preferaţi stilul skating sau cel clasic, fie că sunteţi începător sau expert: bucuraţi-vă şi relaxaţi-vă în peisaj alpin, aici funcţionează foarte bine. În plus regiunea regiunea de vacanţă Hohe Salve se poate număra printre regiunile top de schi fond, fapt confirmat de faptul că guvernul tiroleză i-a acordat sigiliul său de calitate. În întreaga regiune există însă cca. 65 km de trasee pentru toate nivelurile de dificultate printre care se numără cea cu vedere panoramică impresionantă de pe platoul Itter. O delicatesă pentru cei în formă este porţiunea de competiţie Angerberg. În plus aveţi acces la Koasaloipe şi 225 km suplimentari!

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Gasthof Schroll, Kirchbichl, Austria

Verifica tarife si disponibilitate