Charter Dubai - Jumeirah Living Marina Gate, cu plecare din Cluj Napoca

Situat pe malul apei, in Dubai Marina, și inconjurat de restaurante, centre comerciale și servicii, Jumeirah Living Marina Gate Hotel and Apartments oferă suite aflate la mai puțin de 1 km de promenada The Walk at JBR și la 8 km de Mall of the Emirates, Burj Al Arab Jumeirah, Jumeirah Beach Hotel și parcul acvatic Wild Wadi.

Cele 104 suite rezidențiale au ferestre din podea pană in tavan, cu vedere la malul apei. Suitele au dormitor cu baie privată, zonă separată de living, bucătărie in plan deschis, utilată complet, și balcon. De asemenea, toate unitățile de cazare includ TV cu ecran plat și canale prin cablu.

Proprietatea are un centru de fitness de 3700 m², cu băi de aburi și saună. De asemenea, hotelul oferă o piscină infinită cu temperatură controlată, de 23 de metri, cu vedere la Dubai Marina, o piscină pentru copii si o zonă de recreere.

Personalul de la recepția cu program nonstop poate oferi recomandări cu privire la zonă, iar suitele oferă servicii Jumeirah personalizate, disponibile nonstop. Lounge-ul Amara de la etajul 8 oferă o bucătărie completă, un bufet cu preparate calde si reci si un centru de afaceri.

Autodromul Dubai se află la 11 km de Jumeirah Living Marina Gate Hotel and Apartments. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 21 km de hotel. Proprietatea este situată la 1 km de diferite stații de transport public, inclusiv de metrou, tramvai și taxiuri pe apă.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Jumeirah Living Marina Gate, Larnaca (Cipru de Nord), Cipru

Verifica tarife si disponibilitate