Charter Rimini - Hotel Genty, cu plecare din Bucuresti

Situat la 50 de metri de mare, Hotelul Genty este situat pe promenada principală de la malul mării din Rimini. Cu o locatie convenabilă, hotelul oferă facilităti excelente, inclusiv zonă de fitness si centru de wellness.

După o zi incărcată, petrecută pe plaja din apropiere, oaspetii se pot intoarce la Genty pentru a se relaxa in continuare. Acestia se pot bucura de saune, căzi cu hidromasaj, tratamente de masaj sau se pot antrena in sala de gimnastică. Se pot inchiria biciclete de la hotel, iar oaspetii mai putin sportivi pot inchiria motociclete.

In interiorul Hotelului Genty, oaspetii pot folosi gratuit punctul de internet, disponibil nonstop sau pot juca biliard in lounge, unde există, de asemenea, pian si TV cu ecran mare.

Hotelul Genty este la o plimbare scurtă (500 de metri) de pub-uri si cluburi, astfel oaspetii pot profita de viata de noapte faimoasă din Rimini si se pot intoarce intr-o cameră linistită.

Oaspetii sunt invitati să verifice optiunile suplimentare atunci cand fac rezervarea. Se poate adăuga un pat suplimentar sau se poate garanta regimul de demipensiune in avans.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Genty, Rimini, Italia

Verifica tarife si disponibilitate