Sejur Costa Brava - Hotel GHT Miratge - Only Adults

Amplasare

Acest hotel se potrivește perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la Lloret de Mar.

Dotări

Cele 60 de camere sunt impărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de room-service, de o sală de conferințe, de o spălătorie de tip self-service și de un acoperiș tip terasă. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. O parcare (contra cost) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Hotel Ght Miratge, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate