Grecotel Lux Me White Palace (K) (100%payment on EB, nonref)

Adelianos Kampos Chania Greece

Grecotel LUX.ME White Palace​ se află chiar pe o plajă cu nisip si oferă pachetul Luxe All-In Living, un concept de vacantă deosebit care combină un design deosebit, servicii concierge nonstop, restaurante rafinate, activităti si optiuni de divertisment.

Toate camerele si bungalourile luminoase de la White Palace au decor elegant si vedere la mare sau grădină. Printre facilitătile gratuite oferite in unitătile de cazare se numără acces la internet WiFi, minibar aprovizionat, seif si articole de toaletă de lux.

Oaspetii pot alege dintr-o gamă largă de optiuni culinare, printre care se numără un restaurant mediteranean tip bufet, o tavernă grecească, un restaurant italian la piscină si un restaurant libanez amenajat chiar pe malul mării. Oaspetii beneficiază de băuturi nelimitate la cele 4 baruri ale complexului, de la sucuri sănătoase la mărci premium. Pe parcursul zilei, complexul oferă gustări, cafea si produse de patiserie.

Puteti să vă relaxati in zona litorală cu lungimea de 1 km, cu pietre si nisip. Cele 17 piscine includ piscină pentru copii, 4 piscine comune pentru anumite tipuri de camere si 11 piscine private. Copiii se pot bucura de programele specializate si de parcul acvatic de la Grecotel Club Marine Palace sau pot vizita Agreco, ferma traditională si mini-grădina zoologică de la complex.

Orasul Rethymno cu portul venetian este la 8 km de complex, iar Mănăstirea Arkadi se află la 9 km. Accesul la internet WiFi si parcarea privată sunt disponibile gratuit.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TARGU MURES - HERAKLION 2024 Targu Mures - Heraklion; TAXE AEROPORT; Avion HERAKLION - TARGU MURES 2024 Heraklion - Targu Mures; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Grecotel Lux Me White Palace (K) (100%payment on EB, nonref), Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate