Charter Creta - Grecotel Meli Palace, cu plecare din Timisoara

Situat pe o plajă privată de nisip, la 2 km de satul Sissi, hotelul all-inclusive Grecotel Meli Palace oferă 2 restaurante, 2 terenuri de tenis si o piscină. Camerele elegante au balcon mobilat cu vedere la Marea Cretei sau la grădini.

Camerele cu aer conditionat de la Meli Palace sunt decorate in tonuri de pămant, au mobilier modern si includ o zonă de relaxare cu TV prin satelit. Articole de toaletă si un uscător de păr sunt furnizate.

Restaurantul Melissa serveste un mic dejun tip bufet american, pranzul si cina. Oaspetii pot lua masa pe terasa cu vedere la mare. Sucuri si băuturi sunt oferite la barul de pe plajă sau in lounge bar.

O piscină pentru copii este disponibilă pentru oaspetii mai tineri, iar cluburile pentru copii si adolescenti oferă activităti organizate. Oaspetii au la dispozitie bărci cu pedale si canoe. In hol este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Personalul poliglot de la receptia deschisă non-stop vă poate ajuta cu organizarea de excursii la Palatul minoic din Cnossos sau la Palatul antic din Malia, aflat in apropiere. Clubul de golf Crete este la 15 minute de mers cu masina. Se oferă parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre Grecotel Meli Palace, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate