Situată în Heraklion, Olive Green este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Olive Green sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere cu balcon cu vedere la oraș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Olive Green au zonă de relaxare. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Olive Green pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Bucătăria mediteraneană de la Olive Green propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Olive Green oferă meniuri pentru diete speciale.

 

Olive Green este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Olive Green oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Pentru cei mai mici Olive Green oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 3,5 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Olive Green sunt: Muzeul de Arheologie Heraklion - 100 m, Loggia - 200 m, Galeria de Artă Municipală - 200 m.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre Olive Green, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate