Hotel Website: https://hotel-liro.com

Descriere :

Un hotel placut, modern, plin de culoare si cu servicii foarte bune. Ofera conditii de cazare confortabile, facilitati si servicii de calitate intr-un cadru deosebit, situat langa plaja cu nisip, toate acestea satisfacand pretentiile oaspetilor sai.

 


Localizare:

Hotelul Liro este situat în orașul Vlorë, la 6km de Kuzum Baba. Autobuzul local are stație chiar în fața hotelului.

 


Facilitati camere:

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai receptie, parcare, Wi-Fi, restaurant, bar si snack bar, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, piscină în aer liber, zonă de plajă privată, acces imediat la plajă, șezlonguri sau paturi de plajă, umbrele de plajă, grădină, terasă, pescuit într-un iaz amenajat. 


Facilitati camere:

Camerele sunt spatioase si confortabile si sunt prevazute cu balcon mobilat, aer condiționat, TV prin satelit, seif, minibar și birou. Baia proprie include duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Chisinau catre Liro, Tirana, Albania

Verifica tarife si disponibilitate