Informatii despre hotel

Micul hotel de familie Mitos Village, partial recent renovat, este situat in apropierea statiunii populare si aglomerate Hersonissos. Ofera cazare in camere clasice in stil cretan standard si o atmosfera foarte placuta. Datorita locatiei sale, este ideal ca punct de plecare pentru excursii de explorare a insulei. In apropierea hotelului veti gasi multe taverne.

Distanta

plaja: 3000 maeroport: 22 km Heraklioncentru: 3 km Hersonissosoptiuni de cumparaturi: 350 m

Descrierea camerei

Camera dubla, vedere la gradinaaer conditionat (gratuit)baie/toaleta (uscator de par)telefonfrigiderTV cu receptie satelitseif (gratuit)chicinetaWi-Fi (gratuit)balcon sau terasamajoritatea camerelor au doua camereAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, clasica, vedere la gradina: mai spatioasa, echipamente mai noiCamera dubla, clasica, vedere la piscina: echipamente mai noiCamera dubla, 1 dormitor, vedere la gradina: echipamente mai noi

Descrierea hotelului

Hotelul ofera:receptierestaurant principalbar langa piscinalobby barcafeneapiscina (sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape la un depozit)loc de joacaWi-Fi (gratuit)

Descrierea plajei

nisiposumbrele de soare si sezlonguri contra cost

Activitati sportive gratuite

sala de sport in aer liber

Mese

Mic dejun:Sub forma de bufet

Categoria oficiala

4 stele

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Mitos Village, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate