Hotel Monclassico

Folgarida Italia
de la
EUR 1116 00 EUR
2 adulti
Skipass inclus!
Folgarida - Soare şi distracţie la zăpadă în stadiu pur!

Staţiune de sporturi de iarnă situată la altitudine mare Folgarida se află între păduri, la cota 1300 m. Din anii 60 s-a dezvoltat în una din cele mai importante staţiuni de vacanţă din Trentino. Instalaţiile pe cablu care pornesc chiar din Folgarida vă oferă un acces comod la domeniul schiabil şi la alte staţiuni cum ar fi Marilleva şi Madonna di Campiglio. Astfel puteţi profita fără probleme de toate pârtiile, de pe toţi versanţii. Ca activităţi de timp liber vă aşteaptă aici un patinoar, iar seara vă puteţi da pe pârtia cu nocturnă sau participa la evenimente sportive sau culturale la Centrul de Congrese "Alla Sosta dell’Imperatore".

Folgarida şi Marilleva sunt staţiunii fermecătoare şi visătoare. Pentru activităţi după ziua de schi vă aşteaptă un patinoar, o sală de tenis sau ring-ul de gheaţă de la Folgarida şi Mezzana. Recomandăm şi excursii în localitatea ceva mai mare Malé sau în internaţional recunoscuta Madonna di Campiglio. Metropola de schi se află la cca. 13 km depărtare şi poate fi accesată pe plăci sau cu automobilul.

Skipass-ul „Folgarida-Marilleva“ este valabil pentur 62 de km de pârtii între 1300 şi 2180 m altitudine. Pe lângă coborârile în general uşoare şi medii vă aşteaptă în Folgarida o legătură directă la pârtiile din Folgarida. Cu skipass-ul "SkiArea" puteţi folosi şi instalaţiile din domeniile schiabile învecinate. Printre acestea se numără domeniile schiabile Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva şi Pejo (v. regiunea de ski). În total puteţi alege din 380 km de pârtii! O atracţie deosebită o constituie oferta de pârtii cu nocturnă din Folgarida, Marilleva şi Pejo. Pentru toţi freestylerii există în plus snowpark-uri în domeniile Folgarida-Marilleva şi la Passo Tonale.

Peste 45 km de pârtii de schi fond, cu diferite grade de dificultate vă aşteaptă în Val di Sole. Aici, schiul fons este o tradiţie, astfel că în unele locuri se oferă gratuit începătorilor cursuri de probă. La Rabbi Bagni este o pârtie cu nocturnă, pentru amatorii de schi seara. Cei care îşi doresc şi mai mult de atât trebuie neapărat să încerce pârtia de altitudine de la Passo Tonale (5 km), la cota 1 900 m! Cea mai lungă pârtie, de 10 km traversează Vermiglio.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Monclassico, Val di Sole, Italia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
verifica
5
6
7
8
9
10
verifica
11
12
13
14
15
16
17
verifica
18
19
20
21
22
23
24
verifica
25
verifica
26
verifica
27
28
29
verifica